Bestelling

Een bestelling bij Goedkooptapijt.net kunt u tot op de stoep laten bezorgen op een door u gewenst adres of u kunt de bestelling afhalen of laten afhalen.

Afhalen van uw bestelling:

Nadat u uw bestelling heeft bevestigd wordt met u een datum en tijdstip afgesproken om de bestelling af te halen. Goedkooptapijt.net zorgt ervoor dat uw bestelling op de afgesproken datum klaar staat.

Afhaaladres:

Goedkooptapijt.net
Archangelkade 7a
1013 BE Amsterdam

Het afhalen kan geschieden op:

Maandag tot en met Zaterdag van 09.00 uur tot 18.00 uur

Bezorging van uw bestelling:

Nadat u uw bestelling heeft bevestigd wordt met u een datum afgesproken om de bestelling af te laten leveren. Eén uur voor levering van de bestelling wordt u gebeld zodat u eventueel nog tijd heeft om naar het afleveradres te gaan. De goederen worden netjes ingebonden en ingeseald tot op de stoep geleverd. U dient de goederen op uiterlijke gebreken te controleren en eventuele schade op de vrachtbrief te vermelden alvorens u deze aftekent. 

Transportkosten:

Voor bestellingen tussen de 0 t/m € 500,- rekenen wij €50 transportkosten.

Bestellingen boven € 500,- worden gratis bezorgd.

Bestellingen binnen Amsterdam worden gratis bezorgd.

Extra bezorgkosten op etages:

Eerste Verdieping: €30,-

Tweede Verdieping: €40,-

Derde Verdieping: €50,-

Vierde Verdieping: €60,-

Let op:

Indien de levering op de afgesproken datum geen doorgang kan vinden, dient u dit minimaal 24 uur van te voren telefonisch aan ons te melden. Indien de transporteur voor een dichte deur staat wordt er een nieuwe afspraak met u gemaakt. Hiervoor worden u dan wel de extra transportkosten in rekening gebracht. 

Waar wordt bezorgd:

Goedkooptapijt.net kan bestellingen laten bezorgen in heel Nederland (excl. de Waddeneilanden)